Naši trening programi

BTC PROGRAMI

Ono za šta se mi specijalizujemo su grupni programi vježbanja koje vodi trener. Postoji nekoliko opcija kako možete vježbati sa nama i te opcije su BTC Camp grupe koje predstavljaju naš trening program u većim grupama od 16-18 vježbača, zatim naše male grupe Spartan (muška) i XFit (ženska) gdje radite u manjim grupama od 10 vježbača sa više individualiziranim pristupom. Pored toga imamo individualne treninge sa trenerom 1 na 1.

Spartan Training

Naš elitni program za muškarce. Unutar Spartan training programa radimo u malim grupama sa fokusom na izgradnju snage, kondicije, mišićne mase u veoma individualiziranom sistemu rada gdje se trener može posvetiti svakome u dovoljnoj mjeri. Spartan treninzi koje radimo su treninzi snage u kombinaciji sa treninzima kondicije u omjeru 2 snage, 1 kondicije sa akcentom na balansirani pristup u radu. Ukoliko želite maksimalni kvalitet rada i rad u grupi gdje nema gužve i gdje uvijek imate prostora i opreme za rad, onda je ovaj sistem rada za Vas. X-FIT trening je isti koncept samo je grupa za žene. Dođite na svoj prvi BESPLATNI PROBNI TRENING i vidite kako to izgleda iz prve ruke.

Prijavi se

BTC Camp

Naš poznati sistem rada koji radimo od samog početka. Rad je u fokusiranim grupama od 16-18 vježbača gdje radimo treninge izdržljivosti i kondicije sa primarnim ciljem sagorijevanja masnih naslaga u jednoj dinamičnoj i izazovnoj, a zabavnoj atmosferi uz vodstvo trenera. Saznajte zašto dosta naših članova vježba sa nama više od 5 godina u kontinuitetu. Zakažite Vaš BESPLATAN probni trening.

Prijavi se

Individualni treninzi

Želite da se neko posveti 100% Vama? Ovo je najbolje riješenje. Nakon konsultacija sa nama vidjet ćemo koje je to najbolje riješenje za Vas. Treninzi, program ishrane, metode praćenja i termini koji su fleksibilni, sve su to stvari koje krojimo po Vašim potrebama i u skladu sa rasporedom. Zakažite Vaše BESPLATNE KONSULTACIJE sa nama.

Prijavi se