DOBRODOŠLI NA SVOJ NOVI POČETAK

Priključite se našem programu ˝30 Day Get Results˝.

Zdravo, pretpostavljamo da Vas interesuje BTC samim tim da ste ovdje na ovoj stranici. Možda ste čuli za nas od prijatelja, kolege, možda ste vidjeli na socijalnim medijima ili na neki drugi način.
Ukoliko se pitate da li je BTC pravo mjesto za Vas, možda je najbolje da dođete i probate iz prve ruke i to kroz naš program 30 Day Get Results, gdje ćemo Vam dati pristup našim programima i treninzima i uputama za ishranu te početi raditi na Vašim ciljevima i moći ćete da osjetite kako je to biti bio BTC porodice i naše atmosfere u gymu.
 • BAM59
 • mjesec
 • 30 Day Get Results

  • Unlimited pristup svim našim BTC Camp terminima
  • Pristup jednom sedmično našim Small Group programima
  • Upute za ishranu
  • Pristup trenerima za sva svoja pitanja i dileme
  • Orijentacioni sastanak
 • Prijavi Se

Povrat novca!

Naš 30 Day program možete probati i ukoliko ne dobijete dovoljno vrijednosti i ne svidi Vam se, u prvih 10 dana možete tražiti povrat novca i refundirat ćemo Vam sve što ste uložili bez pitanja. Mi smo uvjereni u to što radimo i iz tog razloga vjerujemo da ćemo dati sve od sebe da dobijete najbolje moguće od nas.

Možda se pitate zašto je tako jeftino? Dobro pitanje.
Mi vjerujemo da će Vam se svidjeti raditi sa nama, da ćete se zaljubiti i useliti kod nas, ili bar navraćati par puta sedmično i od nas dobiti super rezultate i energiju i da ćete to ispričati Vašim prijateljima i kolegama.
Svaki mjesec imamo ograničen broj programa 30 Day Get Results koje počinjemo i zato nemojte propustiti da uzmete svoje mjesto i prijavite se odmah.
Kod nas vježbaju različiti ljudi sa različitim ciljevima, neki žele da bolje izgledaju, neki da dobiju više kondicije, neki da se riješe viška stresa, dosta njih koji nikada nisu imali veze sa fitnesom, pa su odlučili da se pokrenu i tu smo za sve ljude da pomognemo u skladu sa ciljevima.

Šta je bitno

Znamo da je uključivanje redovnog treninga u Vašu svakodnevnicu velika komplikacija, pored posla, škole, djece, obaveza, privatnog života, pronaći vrijeme samo za sebe je teško.

 

Prije nego su nam se pridružili i naši vježbači su imali problema sa pronalaženjem rasporeda koji im odgovara, radili su treninge na pola efikasne, bili su zbunjeni u vezi sa ishranom i kako se hraniti. Neki su se našli pred platoom rezultata, dok su neki stalno ˝upadali u programe˝ i stalno ispadali iz programa, a neki nisu nikada vježbali i ne znaju šta da rade kad su u gymu i nemaju okruženje koje ih podržava niti trenere koji ih mogu savjetovati.

 

Iz tog razloga mi u BTC-u se trudimo da riješimo sve dileme našim vježbačima, u vezi sa treninzima i sa ishranom i pravilnim vježbanjem, metodama smanjenja stresa i kako ojačati tijelo i riješiti se bolova u zglobovima, te povećati energiju. To je ono što radimo.

 

Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas dobiti na: info@btcfitness.ba ili pozivom na 033-522-722.
Radujemo se druženju i nadamo se da se vidimo uskoro na treningu.


  Pratite Nas