BTC PRO Certifikacija za fitnes trenereBTC PRO certifikacija je dvodnevna edukacija koja ima za cilj da trenerima koji već imaju iskustva u radu podigne znanje i kvalitet na jedan novi nivo. Ova edukacija obučava trenere za rad po BTC sistemu, u kojem se detaljno prođe i razloži kompletan trening, napredni segmenti coachinga pokreta kako bi efikasnije edukovali vježbače i postizali bolje rezultata, razvoj biznisa, marketing i još mnogo toga.


Za koga je edukacija:

- za one koji već imaju iskustva i završili su prvu BTC edukaciju ili rade kao treneri već neko vrijeme

- za one koji žele da dobiju kompletan i razrađen sistem rada od treninga, rada sa ljudima, marketinga, komunikacije...

- za one koji žele da se fokusiraju na rad onoga što vole, a ne da pišu non stop treninge - za one koji žele kompletan paket sadržaja spreman koji će uštediti vrijeme i dovesti nove vježbače

- za one koji žele da budu u top 2% trenera na tržištu

- za one kojima treba korak po korak sistem koji mogu pratiti i povećati svoje prihode u radu sa ljudima. Šta dobijete u edukaciji:


NEXT LEVEL COACHING i trening dizajn

Kompletno i detaljno razloženi treninzi i koncept dizajniranja treninga od zagrijavanja, glavnog dijela koji može biti orijentisan na snagu ili na kondiciju, završni dio treninga, finisheri i cooldown.

Coaching za učenje šablona kretanja na najefikasniji način i za najbolje rezultate za sve glavne pokrete u tijelu.


BONUS: Napisani i razrađeni treninzi, spremni za korištenje za cijelu godinu. Ako nedostaje ideja šta raditi i koje treninge sa vježbačima, imate spremno treninga za 365 dana u godini i možete vrijeme posvetiti drugim stvarima.


BIZNIS SETUP

Definisanje vas kao trenera i šta je to što radite, te kako to raditi na najbolji mogući način. Tri glavna faktora za postavku poslovanja, pored treninga i provođenja treninga su: SADRŽAJ, KOMUNIKACIJA i KULTURA.


Šta je to što pišete, radite, kako komunicirate to i kakva je kultura na tvojim treninzima ima ključnu ulogu na kvalitet ukupnog rada i koliko dugo ćete opstati u poslu i naravno zarađivati.

BONUS: Unaprijed spreman sadržaj za objave za 6 mjeseci, tako da imate vremena na raspolaganju da se posvetite vježbačima i toj vrsti rasta.


RAZVOJ BIZNISA

Pored postavke, bitno je i da rastete u kontinuitetu, kako bi napravili maksimalni efekat poslovanja. Ovdje ćemo se fokusirati na ključevima neophodnim za rast, dat ću ti metode i alate i neophodne materijale kako bi mogao napredovati naprijed.


Marketing i promocija poslovanja, te kako provoditi promotivne aktivnosti u cilju rast u smjeru i na način koji tebi odgovara.


BONUS: Spreman godišnji plan promotivnih aktivnosti za cijelu godinu.

Ono što BTC PRO certifikacija donosi je kompletan trening sistem koji je spreman za koristiti u radu sa vježbačima i kroz njega dalje napredovati i razvijati se kao trener, a isto tako i povećati svoje prihode uz uštedu vremena te radeći ono što volite i to na način na koji volite.


Certifikacija će se održati u BTC gymu u Sarajevu 26. i 27.02.2022. (subota i nedjelja) i bit će ograničena na 15 učesnika.

Svi učesnici dobijaju BTC PRO certifikat.


TAJNI BONUS: svi učesnici BTC PRO certifikacije će na kraju edukacije dobiti ekskluzivnu opciju pristupa BTC Mastermind programu te će imati priliku da nastave da napreduju ubrzanim tempom i uz direktni rad sa trenerom Džemalom Gekićem.


Cijena kompletne certifikacije je 490 eura i postoji mogućnost plaćanja u dvije rate. Broj ljudi je limitiran na 15. _


Uplate i rezervacije mjesta uplatnicom na:

Udruženje Energija

Bulevar Meše Selimovića bb

Br: 1610000096530046

Svrha: uplata BTC PRO


ili lično u prostorijama BTC-a. Više info na 061-397-401